Cassata från Sicilien


½ dl Marsalvin eller annat starkvin
600 g ricotaost,  kesella eller glass
1 dl creme fraiche
2 gelatinblad löses i vatten + lite het creme fraiche

50 g suckat
50 g apelsinskal 
50 g blockchoklad
10 cocktailbär

1 färdigbakad sockerkaka


Glasyr: florsocker, citronsaft, äggvita, gul karamellfärg, 
        karamellblommor och cocktailbär


Lös gelatinbladen i lite hett vatten + het creme fraiche, 
tillsätt resten av creme frachen och rör ner i ost eller 
halvsmält mjuk glass. Hacka cocktailbär och blockchoklad 
och rör ner all frukten i krämblandningen. 

Lägg folie en form, klä med sockerkaka som dränkts med lite 
vin och häll krämblandningen ner i formen och lägg ett lock 
med sockerkaksskivor. Lägg på folie eller lock och frys i 
frysen. 

Vid servering stjälp upp kakan rör florsockerblandningen 
tjock och garnera med karamellblommor och cocktailbär.