Tacopaj 4 port Tillbehör: Sallad Botten: 125 g smör 2½ dl-3 dl vetemjöl ca 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 400 g köttfärs smör till stekning 1 gul hackad lök salt, peppar 200 g squash ½-1 burk krossade tomater tacokrydda 50-75 g riven ost Äggstanning: 3 ägg 2 dl crème frache ½ dl chilisås salt, peppar Gör så här: 1 Blanda samman degen i en matberedare eller för hand. Kavla ut den efter formen och lägg i. Nagga och ställ in i kylen i ca 20 min. 2 Bryn färsen grynig med lök, krydda med salt och peppar. Tillsätt skivad squash som är delad i halvmånar. Tillsätt krossade tomater och krydda till önskad smak. Stek ihop ett par min. Låt svalna. 3 Vispa ihop äggstanningen. Bottna med färsfyllningen och riven ost. Häll äggstanningen över och grädda pajen ca 35 min i 200 gr. 4 Servera en sallad till. Tid ca 1 timme. |