Tacopaj
4 port

Tillbehör: Sallad

Botten:     
125 g smör
2½ dl-3 dl vetemjöl
ca 2 msk kallt vatten

Fyllning:
ca 400 g köttfärs
smör till stekning
1 gul hackad lök
salt, peppar
200 g squash
½-1 burk krossade tomater
tacokrydda
50-75 g riven ost

Äggstanning:
3 ägg
2 dl crème frache
½ dl chilisås
salt, peppar

Gör så här:
 1 Blanda samman degen i en matberedare eller för hand. 
   Kavla ut den efter formen och lägg i. Nagga och 
   ställ in i kylen i ca 20 min.
 2 Bryn färsen grynig med lök, krydda med salt och peppar. 
   Tillsätt skivad squash som är delad i halvmånar. 
   Tillsätt krossade tomater och krydda till önskad smak. 
   Stek ihop ett par min. Låt svalna.
 3 Vispa ihop äggstanningen. Bottna med färsfyllningen 
   och riven ost. Häll äggstanningen över och grädda 
   pajen ca 35 min i 200 gr.
 4 Servera en sallad till.

Tid ca 1 timme.